top of page
rosa Tierra

PSICOTERÀPIA INDIVIDUAL PER PERSONES ADULTES

Estic especialitzada per treballar amb persones adultes. 

A la psicoteràpia caminem juntes, una al costat de l'altra i permeto que sigui la persona qui sentint-se acompanyada i segura vagi elaborant noves narratives i utilitzi noves eines que li puguin ser útils per anar cap  al canvi desitjat. 

No concebo la psicoteràpia d'una altra forma, en el sentit que no em posiciono per damunt ni vaig per davant de la persona que consulta. Respecto el seu ritme i les seves necessitats. 

La meva metodologia implica fer un anàlisi del discurs sobre el que explica la persona a qui acompanyo, sempre a través d'una escolta activa i la legitimació de l'altra.

Una part important del treball implica que la persona s'adoni que el símptoma que presenta és com la punta d'un iceberg, la part que es veu i que (li) molesta, però que el treball important està sota aquesta punta, sota d'aquest símptoma. 
Cadascú té les seves pròpies vivències i els seus propis focus de malestar. Es tracta d'anar desembolicant el nus i anar teixint noves formes, trobant també allò que li dóna un sentit real a la seva vida.

 

Les teràpies individuals són aproximadament d’1h de duració, amb la regularitat que marquem conjuntament amb la persona que es visita a la consulta.

Problemes que atenc

- Addiccions

- Baixa autoestima

- Crisis vitals

- Dificultats en el control dels impulsos

- Dols

- Inseguretats

- Regulació emocional

- Alteracions de  l'estat d'ànim:

- Despressió

- Distimia

- Alteracions o trastorns de la conducta alimentària

- Ansietat i atacs de pànic:

- Ansietat generalitzada

- Ansietat social

- Trastorns  de pànic

- Fòbies

- Obsessions-compulsions i relacionats:

- Trastorn dismòrfic corporal

- Tricotilomania 

- TOC

- Simptomes somàtics

- Traumatismes:

- Trastorn d'adaptació

- Trastorn per estrés postraumàtic

bottom of page